DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Rizzardi Yachts

Son Güncelleme :

26 Şubat 2024 - 22:23

Rizzardi Yachts

 

Rizzardi Yachts: Denizcilikte Bir Tutku

Rizzardi Yachts, güzellikleri, performansları ve kişiselleştirme seviyeleriyle tanınan eşsiz yatların sahiplerinin taleplerini karşılamayı misyon edinmiştir. Tutku ve profesyonellikle dolu bir yolculuk sürdürerek, yelken dünyasında bir referans noktası olmayı ve her geçen gün daha iddialı sonuçlar elde etmeyi vizyon edinmiştir.

Tarihimize baktığımızda, her şey 40 yılı aşkın bir süre önce bir adamın, bir ailenin ve bugün tüm dünyada ünlü bir şirketin deniz sevgisi, araştırma ve mükemmellik takıntısı ile başladı. Rizzardi ailesinin tutkusu, bugün hala denizlerde seyreden 500’den fazla tekneyi piyasaya sürmesini sağladı ve onları şiddetle arzulayan sahipleri inşa etti.

Geleneklerimiz, tasarım ve üretim sistemlerimizin her gün evrildiği ancak köklü değerlerin nesilden nesile aktarıldığı bir geleneği yansıtır.

Rizzardi, özel yapımın ön planda olduğu bir yaklaşım benimser. Müşterilerimiz, bizim için sadece müşteri değil, aynı zamanda birlikte çalıştığımız, isteklerini dinlediğimiz ve onlara özel çözümler sunduğumuz proje ortaklarıdır. Her Rizzardi teknesi benzersizdir ve kişiye özeldir.

Sahip olduğumuz tasarımcılar, tersaneler ve malzemeler, gururla %100 İtalyan kökenlidir. İtalyan stil ve yaratıcılık, dünya çapında lider olarak tanınmaktadır ve bu da Rizzardi’nin yelkencilik, aksesuarlar ve tasarımda mükemmellik arayışında öne çıkmasını sağlamıştır.

Kalite, bizim için bir özellik değil, bir felsefedir. Müşterilerimize maksimum standartları garanti etmek için bu vizyonu paylaşan herkesle çalışıyoruz. Kalifiye personel, uzman zanaatkarlar ve teknolojik olarak gelişmiş tasarım ve üretim sistemleri, şirketin mutlak kalite standartlarında yatlar gerçekleştirme arzusunu başarıyla desteklemektedir.

Boats Group