DOLAR 32,2443 % % 0.12
EURO 35,1987 % % 0.07
GRAM ALTIN 2.519,63 % % 0,76
ÇEYREK A. 4.119,59 % % 0,76
BITCOIN 66.673,99 % -0.726
SON DAKİKA
reklam
Google News

Pearl Yachts

Son Güncelleme :

24 Şubat 2024 - 21:07

Pearl Yachts

Pearl Yachts

YATÇILIK ATÖLYESİ
Her yıl sınırlı sayıda yüksek kaliteli yat üretmek, marka belirleyici bir seçimdir. Dünyanın en ünlü yat ve iç mimarları tarafından tasarlanan, titizlikle tasarlanmış ve her ayrıntıyı mükemmelleştirmeye takıntılı uzman eller tarafından hazırlanmış birinci sınıf bir ürün sunmaya kararlıyız. Pearl, tüm tedarik zincirini barındıran son teknoloji bir üretim tesisi olan bir istiridye içinde yatlar inşa ediyor. Sadece bu şekilde misyonumuza olan inancımızı koruyabiliriz: size en nadide inci kadar eşsiz ve değerli bir yatçılık deneyimi sunmak.

1988’den beri Butik Yat Üreticisi.

KİŞİSEL BİR İLİŞKİ
Pearl’ün düşünceli tasarımı ve birinci sınıf işçiliği, güzel aerodinamik dış cepheden şaşırtıcı bir şekilde döşenmiş, ustaca geniş iç mekanlara kadar belirgindir. Araç sahiplerine bir dizi motor ve düzen sunuluyor ve Kelly Hoppen tarafından tasarlanan iç tema seçimleriyle iç mekanı özelleştirebiliyorlar. Her şeyden önce, tersane her zaman, her detayın doğru olduğundan emin olmak için her gemi sahibiyle yakın çalışarak, karşılaştırmanın ötesinde bir kişisel ilgi düzeyini garanti eder.

DENEYİMİ TASARLAMAK
Detaylara gösterilen özen, tasarım ekibimizin gurur kaynağıdır. Ödüllü deniz mimarı Bill Dixon tarafından yönetilen Pearl’ün güzel hazırlanmış yatlardan oluşan tasarım ahlakı, önde gelen inovasyon ve mükemmel deniz tutma, tüm dünyada atılan en heyecan verici yeni yönlerde önemli öncü adımlar ile hem estetik hem de işlevsellikte belirgindir. yat yelpazesi. Başka hiçbir markanın yapamadığı ekstra bir kabin eklemek, yeni nesil tahrik sistemlerini diğerlerinden önce entegre etmek ve dış cepheye çarpıcı, tanınabilir çizgiler çizmek, Bill Dixon’ın Pearl Yachts’ı endüstrinin önde gelenleriyle nasıl rekabete soktuğunun sadece birkaç örneğidir.

İÇİNDEKİ GÜZELLİĞİ KEŞFEDİN   
Başka hiçbir yat firması dünyaca ünlü İngiliz tasarımcı Kelly Hoppen ile çalışmamaktadır. Temiz çizgilerin ve nötr tonların ince bir birleşimiyle tanımlanan, sezgisel olarak zengin bir sıcaklıkla dengelenen sürekli gelişen stili, 2009 yılında iç tasarım hizmetleri için bir MBE de dahil olmak üzere sayısız prestijli ödülle onurlandırıldı. Her İnci bir tuvaldir, Bunun üzerine Kelly’nin kusursuz tasarım felsefesi, benzersiz ve şaşırtıcı ancak koordineli bir iç mekanda şekilleniyor. Sahipler için bu, bir yat satın alırken güvence altına almak için tam da şu anlama gelir: nereye giderseniz gidin yerinde hissetmek, çevreye yansıyan sezgilerini bulmak ve kenarda hissetmeden zihnini keskin tutmak. Başka bir deyişle, Kelly’nin her şeyi olması gerektiği gibi bir araya getirme becerisi var.

MÜŞTERİ HİZMETİNİN ÖTESİNDE

Bakım. Küçük bir kelime olabilir ama Pearl’de bizim için çok şey ifade ediyor. Kimse sizin deneyiminizi bizden daha fazla umursamıyor. İnci sahibi olarak hayatınızın her anından mutlu olmanızı sağlamak için 24 saat satış sonrası hizmet sunuyoruz. Buna ek olarak, her yeni yat, yatırımınızı korumak, kalıntı değerini korumak ve gelecekte size mutlak huzur sağlamak için tasarlanmış, sektör lideri kapsamlı 5 Yıllık garantiden yararlanır. Pearl deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmak için neye ihtiyacınız olursa olsun, siz ve yatınız nerede olursa olsun size tavsiyelerde bulunmak ve ilham vermek için her zaman hazır olacağız.

Boats Group