DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
reklam
Google News

Ocean Yachts

Son Güncelleme :

15 Şubat 2024 - 15:47

Ocean Yachts
 

Ocean Yachts: Denizdeki Mükemmeliyetin Adı

Ocean Yachts, 1977’de Superior Sportfishing gemileri inşa etmek amacıyla kuruldu ve o günden bu yana denizcilik sektöründe öncü bir konuma yükseldi. 37 ile 73 fit arasında değişen gemi boyutlarıyla, Ocean Yachts, balıkçılık ve seyir tutkunlarına en üst düzeyde konfor ve performans sunmayı amaçlamaktadır.

Şirketin temel prensibi, müşterilere yarı özel yatlar sunmaktır. Bu yatlar, özel inşaatçıların hızlı bir şekilde üretebileceği ancak müşteri ihtiyaçlarına tam olarak uyum sağlayan güçlü, hızlı, güvenli ve denizde mükemmel performans sergileyen gemilerdir. Ocean Yachts, her aşamada ayrıntılara özen gösterir ve sürekli olarak yenilikçi çözümler geliştirir.

Bu benzersiz yaklaşım, Ocean Yachts’ı diğer gemi inşaatçılarından ayıran özelliklerden biridir. Şirket, aynı aileye ait müşteri hizmeti geleneğini devam ettirirken, denizcilik tutkunlarına mükemmel denizcilik deneyimleri sunmaya devam etmektedir.

Ocean Yachts, kalite, performans ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla denizdeki mükemmeliyetin adı haline gelmiştir.

Boats Group